Драбівська громада омивається слізьми у скорботі: у с-щі Драбове-Барятинське поховали загиблого Героя Владислава Ромашко

  • 4782

 

Фото без опису

 

Війна завдає жахливих наслідків нашій державі та забирає вірних синів і доньок України, які боронили рідну землю від російського ворога.

Сьогодні, 20 липня, жителі Драбівщини зустріли з далекої воєнної дороги і провели в останню путь земляка, загиблого Героя Владислава Ромашко, який загинув у квітні 2022 року при обороні міста Маріуполь.

Воїн востаннє і назавжди повернувся додому... Тепер Владиславу вічно 22 роки...

Жах, сльози, відчай, адже не так планували зустріти сина, брата, друга... Але війна забирає найкращих, цвіт нашої нації.

Жителі громади живим коридором, стоячи на колінах, зустріли свого Героя та провели його в останню дорогу. Поховали бійця із військовими почестями під синьо-жовтим стягом  на місцевому кладовищі в с-щі Драбове-Барятинське.

Кажуть, життя вимірюється не днями і роками, а добрими вчинками та справами. А ще – подвигами. Не існує вищої цінності, ніж захист Батьківщини та свого народу. Святе Письмо говорить: «Немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх…». Владислав загинув за кожного з нас і став для своєї сім'ї, нашої країни ангелом-охоронцем.

Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним Героя, який віддав своє життя за Україну. Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

Вічна шана тобі, Владиславе!

Пам'ять про твій подвиг завжди житиме в наших серцях. Не забудемо та не пробачимо жодному із цих нелюдів-рашистів.

Слава Україні!  Вічна слава її Героям!