Драбівська громада провела в останню дорогу свого Героя

  • 332

 Фото без опису

 

Трагічні звістки про загибель наших земляків-воїнів чорними воронами летять до нашої громади. 

Драбівська громада втратила ще одного свого сина-Героя! Сьогодні на щиті повернувся додому житель села Жорнокльови Лукієнко Олександр Володимирович, 1976 року народження. 

Жителі сіл Золотоношка, Привітне, Нехайки та Жорнокльови Драбівської громади живим коридором, стоячи на колінах, зустріли свого Героя та провели його в останню дорогу.

 Олександр Володимирович прожив гідне життя і віддав його заради нас, заради миру, заради рідної держави та мирного майбутнього дітей.

На жаль, війна забирає від нас цвіт нації – молодих, мужніх, відданих Україні патріотів. Але Герої української землі не вмирають і світла пам’ять про них буде жити вічно в широких пшеничних полях, синьому небі, в бистрих водах наших річок. 

Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині Героя, який віддав своє життя за Україну. Кожен житель громади з вдячністю низько схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Олександра Володимировича.  У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати.  Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати біль та страждання...

Олександр Лукієнко нині серед Війська Господнього, охороняє рідних та Україну з Небес. Вічна пам'ять його душі!  Вічна слава його подвигу в ім'я Батьківщини!

Слава Україні!

Героям слава!