Благоустрій громади залежить від кожного з нас

  • 555

До уваги жителів, керівників підприємств, установ та організацій  Первозванівської громади ! | Первозванівська сільська рада

Драбівська селищна рада повідомляє, що станом на 08.08.2023 на виконання плану заходів з благоустрою території населених пунктів Драбівської селищної територіальної громади виконуються роботи по наведенню санітарного стану на об’єктах благоустрою, а саме видалення порослі, приведення до естетичного стану об’єктів благоустрою.

Проводяться роботи по обкошуванню трав’яного покрову і чагарників, що розташовані на узбіччях доріг, вулиць населених пунктів.

Проведено грейдерування грунтових доріг в селищі Драбове-Барятинське, селах Перервинці, Золотоношка, Криштопівка, Нехайки.

Проведено підсипання щебенево-піщаною сумішшю доріг по населених пунктах смт Драбів, с.Нехайки.

Проведено встановлення ЛЕД ламп мереж вуличного освітлення в кількості 177 шт. в смт Драбів, с.Митлашівка, с.Олімпіадівка, с.Білоусівка, с.Жорнокльови, с.Михайлівка, селище Драбове-Барятинське.

Здійснено встановлення світильників мереж вуличного освітлення в смт Драбів, селищі Драбове-Барятинське в кількості 15 шт, що дало змогу додатково освітити 3 вулиці громади.

За сприяння депутата Черкаської обласної ради Григорія Івановича ПЛІЧКА, керівників підприємств енергопостачання, газопостачання, житлово-комунального господарства здійснено роботи по благоустрою та локалізації негоди, що пройшла по території громади 07.08.2023 року.

Звертаємося до жителів громади та керівників підприємств, установ та організацій, які проживають та здійснюють свою діяльність на території громади, не стояти осторонь заходів щодо благоустрою громади.

Памятаймо, що кожна оселя, заклад та територія поряд, є нашим з Вами обличчям, візитівкою громади.

Закликаємо до взаємодопомоги, розуміння та неухильного наведення та дотримання чистоти біля своїх обість та територій закладів.

Зробимо громаду частиною чистої, європейської, непереможної України!