Драбівська громада знову зустрічає на щиті свого Героя…

  • 399

 Фото без опису

18 серпня 2023 року Драбівська громада провела в останню дорогу свого Героя. Пекучий біль і гіркий смуток знову нагадують нам  про жорстоку війну, яка забирає найкращих.

 09 серпня 2023 року вірний військовій присязі під час виконання бойового завдання біля міста Бахмут на Донеччині  віддав своє життя  старший солдат Степаненко Микола Іванович, житель с.Нехайки.

У квітні Микола Іванович був мобілізований до лав ЗСУ. І до останнього подиху боронив нашу Україну, боронив нас із вами…

Для всіх нас він буде прикладом  мужності і відваги, гідним оборонцем  нашої держави.

Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині Миколи Івановича. Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

Кожен житель нашої громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя.   У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати  і  доземно схиляємо голови в ці останні хвилини перед його світлою пам’яттю.

Ціна свободи українського народу надзвичайно висока й страшна. Ми маємо пам’ятати про це.

Ми не маємо права забути, що наші діти гинуть за Україну, за кожного з нас.

 Ми маємо завжди пам’ятати яку ціну  ми платимо за право бути вільними українцями в своїй Україні.

 Микола Степаненко нині серед Війська Господнього, охороняє рідних та Україну з Небес. Вічна пам'ять його душі!  Вічна слава його подвигу в ім'я Батьківщини!

Слава Україні!

Героям слава!