Відбулася чергова сесія селищної ради

  • 367

    Фото без опису

 Сьогодні, 18 серпня, під головуванням секретаря селищної ради Олександра Мірошника відбулося пленарне засідання 34 чергової  сесії Драбівської селищної  ради VIII скликання. На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українців унаслідок збройної агресії російської федерації.

    У роботі сесії взяли участь начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, керівники комунальних  установ Драбівської територіальної громади, старости.

     Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання порядку денного були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій. Тому сьогодні депутатами одноголосно прийнято ряд рішень у сфері комунальної власності та з питань земельних відносин, затверджено фінансові плани комунальних установ Драбівської селищної ради на 2024 рік, звіт  про виконання бюджету Драбівської селищної територіальної громади за І півріччя 2023  року, підтримано внесення змін до бюджету громади на 2023 рік, схвалено звіт поліцейського офіцера громади сектору превенції Золотоніського  районного  відділу  поліції  Головного управління Національної поліції у Черкаській області та затверджено старосту Білоусівського старостинського округу.

     Прийняті рішення 34 чергової сесії селищної ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації» у розділі «Офіційні документи».