В Драбове-Барятинському відкрито паркову зону

  • 1206

Фото без опису

Відкрити паркову зону – це означає зробити хорошу справу для людей свого села,  створити умови для відпочинку мам із дітками, молоді та старшого покоління.

Відкриття парку відпочинку відбулося сьогодні в Драбове-Барятинському. Захід відбувся напередодні святкування 32-ї річниці з Дня Незалежності України. Селищний голова Світлана Орел та староста села Юрій Бондар урочисто відкрили парк та запросили всіх присутніх на урочистості.  

Головним ініціатором створення цього дозвіллєвого місця був Юрій Бондар,   знайшов одностайну підтримку у селищного голови. Тому за кошти, які отримав Драбове-Барятиський  старостат за перемогу в минулорічному конкурсі за кращий благоустрій, а це п’ятдесят тисяч гривень, було придбано саджанці дерев, розбито клумби, облаштовано лавочки, встановлено баки для сміття. До облаштування парку долучились небайдужі жителі села.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять земляків, які загинули захищаючи територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів.

Зажурливий спів від учасників художньої самодіяльності села зачепив душу  кожного.

На завершення  дійства всі присутні мали змогу поласувати смачною польовою кашою та пиріжками, які приготували місцеві господині.