Вітання селищного голови з Днем Державного Прапора та 32-ю річницею Незалежності України

  • 198

Фото без опису  

  Шановні жителі Драбівської громади!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 32-ої річниці Незалежності України!

Ці два державні свята нероздільні, як і два кольори нашого державного стягу, як синє небо і пшеничне поле, як червона калина і спів соловя, як дерево і коріння…              

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, втілення національної єдності, честі та гідності.                                                                                                                    

Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.                                                                                                              

Це прапор миролюбства. Його барви блакить неба і зерновий лан, він нагадує наше літо. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. А сьогодні він ще й служить оберегом для синів і дочок, які виборюють право на свою незалежність та мирне майбутнє.

Наша країна йде тернистим, але усвідомленим шляхом утвердження своєї незалежності, суверенності, борючись не тільки за власну ідентичність, а й за право існування.

Переконана, що синьо-жовтий прапор знову замайорить там, де він має бути по праву - в усіх тимчасово окупованих містах і селах УкраїниЗамайорить назавжди у Маріуполі і Бердянську, в Донецьку і Луганську, в Севастополі і Керчі.

У ці святкові дні ми дякуємо Збройним Силам України, усім військовим формуванням і кожному, хто стоїть на захисті нашої рідної неньки. Дякуємо всім трудівникам, хто працює на її відновлення.

Ми всі впевнені у безхмарному й мирному майбутньому України. Ми працюватимемо на її благо й обовязково відбудуємо нашу державу.                                                                

Щира вдячність кожному, хто докладає свої зусилля для нашої Перемоги над ворогом!

Миру всім нам, процвітання, міцного духу, і якнайшвидшої Перемоги!

Нехай наш український синьо-жовтий Прапор, символ честі і гідності українців, вічно розвівається на теренах нашої держави, а незалежність і суверенітет України навіки лишаються непохитними.

Нехай живе і квітне Незламна,  Непереможна та Неподільна Україна!

Нехай живе вільний народ України!

Слава Україні!         

З повагою

Селищний голова                                                                                                   Світлана ОРЕЛ