Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 277

       Фото без опису

     25 серпня 2023  року  селищним головою Світланою Орел проведено чергове засідання комісії   з питань захисту прав дитини.  Комісія, що діє при виконавчому комітеті Драбівської селищної ради, працює для результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

    У ході розгляду 2 заяв про розв'язання спору, що виник між батьками щодо способу участі у вихованні  та спілкуванні з малолітньою дитиною того з батьків, хто проживає окремо від неї,  батьки дійшли взаємної згоди. Батьку  визначено порядок участі у вихованні дитини та рекомендовано до розгляду на засіданні виконавчого комітету.

Комісією також розглянуто 3 сім’ї,  які перебувають у складних життєвих обставинах, де батьки не виконують свої батьківські обов’язки та  зловживають алкоголем. Батьків попереджено про адміністративну та  кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.                    

          За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.