Вітання селищного голови з Днем підприємця

  • 251

Фото без опису

Шановні підприємці Драбівщини!

Традиційно, у першу неділю вересня вся Україна відзначає день підприємця. Це надзвичайно важливе свято для усієї української спільноти, адже воно започатковане Президентом України з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ, розв’язанні соціально-економічних проблем і становленні та розвитку національної економіки.

Вдруге це свято відбувається у надскладних умовах воєнного стану. Проте підприємці Драбівщини вкотре довели, що вони є справжнім   надійним плечем, на яке можна спертися у найскладніших життєвих ситуаціях. Саме підприємці громади з перших днів агресії російської федерації без вагань та зайвих роздумів включилися у боротьбу з ворогом на всіх фронтах: саме вони попри невизначеність економічної ситуації зберегли робочі місця, саме вони підтримали бюджет громади сплаченими податками та зборами, саме вони першими простягнули руку допомоги внутрішньо переміщеним особам, які знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді, саме вони є найбільшими благодійниками та меценатами, які не шкодуючи ні фінансових, ні матеріальних ресурсів з перших днів війни стали на захист своєї Вітчизни.

Для всіх нас надзвичайно велика честь жити і працювати поряд з людьми, які настільки вболівають за розвиток громади та майбутнє України. Поки такі люди живуть і працюють, буде жити і процвітати наша нація українців. Адже працюючи на благо України, надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а сповнюєте усіх впевненістю в тому, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Прийміть  щирі привітання із професійним святом та подяку за самовідданість, наполегливість та підтримку, яку ви надаєте у розв’язанні соціально-економічних проблем громади.

Щиро бажаємо всім підприємцям витримки, рішучості та невичерпної наснаги у праці та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю у справі розвитку нашої громади. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, а ваш життєвий та професійний досвід завжди буде запорукою нових успіхів і звершень!

Зичимо вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, вагомих здобутків, добробуту і злагоди. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів!

                           Все буде Україна!

З повагою

Селищний голова                                                     Світлана ОРЕЛ