Драбів'яни провели у вічність Героя

  • 635

Фото без опису

Сьогодні, 6 вересня 2023 року, Драбівська громада провела в останню дорогу свого Героя. Пекучий біль і гіркий смуток знову нагадують нам  про жорстоку війну, яка забирає найкращих.

28 серпня 2023 року  вірний військовій присязі під час виконання бойового завдання  на Луганщині загинув старший солдат Боровський Олександр Миколайович.

 Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині Олександра Миколайовича. Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

Кожен житель нашої громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя.   У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати  і  доземно схиляємо голови  перед його світлою пам’яттю.

Віддати шану мужньому воїну України  прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. Обабіч дороги, якою вирушив на місце вічного спочинку військовий, жителі громади стоячи на колінах утворили «живий коридор» пам’яті, устеляючи дорогу квітами. Поховали воїна під залпи останнього салюту на місцевому кладовищі в смт Драбів.

 Ми маємо завжди пам’ятати яку ціну  ми платимо за право бути вільними українцями в своїй Україні.

 Олександр Боровський нині серед Війська Господнього, охороняє рідних та Україну з Небес. Вічна пам'ять його душі!  Вічна слава його подвигу в ім'я Батьківщини!

Слава Україні! Героям слава!