Вітання селищного голови із Всеукраїнським днем бібліотек

  • 363

Фото без опису

Шановні працівники бібліотечної сфери Драбівської громади!

Щиро вітаю вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!

Це професійне свято тих, хто допомагає всім віднайти потрібний шлях до джерела споконвічної мудрості.

До бібліотеки звертаються і за допомогою, і за порадою, і просто, щоб відпочити із книгою “у тихому місці для читання”. Саме тут кожен може віднайти душевний спокій, моральне оновлення і можливість оволодіти тим коштовним ключем, що відкриває таємничі двері величезної скарбниці знань. Навіть у час інформаційних технологій саме паперові книги залишаються чимось особливим. Адже жодні гаджети не замінять паперову книгу: товсту або тонку, нову, із запахом друкарської фарби або старовинну, в тендітній палітурці.

Бажаю вам нових ініціатив, цікавих перспективних проектів при виконанні свого професійного обов'язку. Нехай ваша праця – праця хранителів людської мудрості – завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

Тож, з нагоди професійного свята, зичу вам, дорогі бібліотекарі, міцного здоров’я, особистого щастя, добра, миру, благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям!

 

З повагою

Селищний голова                                                                Світлана ОРЕЛ