Відбулася сесія селищної ради

  • 632

Фото без опису

Сьогодні, 29 вересня, під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулася 35 чергова  сесія VIII скликання Драбівської селищної  ради.

Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять українських захисників, полеглих під час виконання бойових завдань, захищаючи нашу державу, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії  російської федерації проти України.

 

На початку пленарного засідання перед присутніми виступила голова Драбівської селищної виборчої комісії Любов Яременко, яка зачитала постанову Драбівської СТВК про визнання обраним депутатом Божка Олександра Борисовича та вручила йому посвідчення депутата Драбівської селищної ради.

На сесію було винесено 36 питань, які попередньо розглянуті на засіданні постійних профільних комісій селищної ради та рекомендовані на затвердження сесією ради. Депутати одноголосно підтримали реорганізацію закладів дошкільної освіти «Волошка» с. Білоусівка та «Яблунька» с. Драбове-Барятинське, внесли зміни до  бюджету селищної громади на 2023 рік, Програми соціального захисту населення «Турбота» на 2023-2025 роки та до інших рішень селищної ради, затвердили Перелік адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради та віддалені робочі місця адміністраторів у селищі Драбове-Барятинське та селі Нехайки.

Також народними обранцями підтримано рішення щодо управління майном комунальної власності, передачу паливо-мастильних матеріалів та списання майна з балансу комунального підприємства Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства.

Прийнято низку рішень із земельних питань, зокрема, про продаж права оренди на земельних торгах земельних ділянок комунальної власності селищної ради, надання дозволу юридичним та фізичним особам на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, передачу земельних ділянок у тимчасове користування,  укладення та розірвання договорів оренди з юридичними та фізичними особами, що знаходяться на території Драбівської селищної ради,

Детальніше ознайомитися з рішенням можна на сайті селищної ради в розділі «Офіційні документи».