Вітання селищного голови з Днем працівників освіти

  • 308

З Днем працівників освіти! – Вишгородська РДА

Шановні освітяни Драбівської громади!

 

 Прийміть найщиріші  вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Учителі у всі часи були зразком для наслідування, взірцем інтелігентності, високих моральних якостей. До вашої праці пред’являлися високі вимоги. Вашу значимість у сучасному світі неможливо переоцінити.

Вчити – справа непроста. Тут потрібен ясний розум і гаряче серце.

Вам довіряють найцінніше – своїх дітей.  Ви залишаєтеся у нашій пам’яті на все життя, даєте нам не тільки знання про світ, але і допомагаєте відкрити самих себе, знайти своє місце в житті. Ви навчили нас не тільки читати і писати, а й бути, насамперед, людьми. Це ви показали нам, що ніколи не можна здаватися, виховавши справжніх Героїв України.

Сьогодні, на жаль, у зв’язку з військовою агресією росії, громада має нові випробування. Воєнний стан в Україні вніс корективи у роботу шкіл, адже зараз працівники закладів освіти займаються не лише навчають дітей,  а й працюють як волонтери: готують продукти харчування для ЗСУ, приймають переселенців. Ви разом з усією громадою протистоїте повномасштабній загарбницькій війні, облаштовуєте укриття для дітей, щоб вони могли повноцінно навчатися  й при цьому продовжуєте жити, працювати й творити в умовах воєнного стану.

Проте, незважаючи на виклики та перешкоди, ви працюєте з дітьми заради МИРУ, ПЕРЕМОГИ, УКРАЇНСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО.

Тож прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Бажаємо вам та вашим родинам миру, здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України.

                                              СЛАВА УКРАЇНІ!

 

З повагою

 

Селищний голова                                             Світлана ОРЕЛ