Привітання із Всесвітнім днем пошти!

  • 299

         Фото без опису

          9 жовтня відзначається Всесвітній день пошти. Саме цього осіннього дня в далекому 1874 році 22 країни заснували Всесвітній поштовий союз. Вже тоді світ відчув гостру необхідність створення і розвитку міжнародної структури для забезпечення вільного руху поштових відправлень по всій планеті. Дотепер поштові послуги в світі не втратили своєї актуальності. У складі Всесвітнього поштового союзу — 192 країни, в тому числі й Україна. 

         Сьогодні для багатьох українських людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із газетами, листами, посилками та пенсіями приносять в кожен дім надію на краще. Скорочуючи відстані між людьми, вони несуть радість спілкування, сприяють об'єднанню людських сердець і доль.

                                 Шановні працівники поштового зв’язку!

            Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня пошти!    

          Висловлюємо щиру подяку за щоденну працю, терпіння, наполегливість, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. Бажаємо щастя, благополуччя, доброго здоров'я та наснаги у нелегкій праці, за яку усі, хто користується вашими послугами, промовляли б лише слава вдячності.