відбулося засідання  комісії  з питань техногенно – екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій  Драбівської селищної ради 

  • 209

Фото без опису

Минулі  вихідні ускладнили  життя мешканців  Драбівської  громади  через виникнення надзвичайної ситуації – сильні пориви вітру спричинили падіння дерев, руйнування будівель  та  знеструмлення  населених пунктів.     

В зв’язку з  цією ситуацією  31.10.2023  відбулося засідання  комісії  з питань техногенно – екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій  Драбівської селищної ради  під  головуванням  заступника  голови   з питань діяльності виконавчих органів  Зореслава Рудченка.

На засідання комісії були запрошені  старости сіл, керівники  структурних підрозділів  селищної ради, закладів та установ громади.   

Фото без опису

Основним  питанням  порядку денного  був  звіт  про наслідки  небезпечного  метеорологічного явища, пов’язаного із сильним вітром  та відновлення електропостачання  в населені пункти громади. В ході виступів доповідачів  було проаналізовано ситуацію в кожному населеному пункті громади, зроблено висновок  щодо  обсягів  нанесеної шкоди   та  можливості   її ліквідації.

Фото без опису

На завершення засідання  начальник відділу з питань   оборонної  роботи, цивільного  захисту  та взаємодії з правоохоронними органами   Юрій Твердохліб  надав алгоритм  дій   відповідальних осіб   при виникненні надзвичайної ситуації.