Вітання селищного голови із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 397

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Щиро вітаю із професійним святом усіх, хто присвячує своє життя збереженню, популяризації і розвитку національної культури. Без перебільшення можна стверджувати, що ваша місія є надзвичайно вагомою, адже ви забезпечуєте духовне буття людей, сприяєте об’єднанню нації, формуванню національної пам’яті та ідентичності.

Дякую працівникам галузі культури Драбівської громади за професіоналізм, ініціативність та натхнення. Завдяки вашій роботі мережа бібліотек, будинків культури, школи мистецтв та інших мистецьких осередків  наповнюється повноцінним культурним життям.

Слова щирої подяки ветеранам, учасникам аматорських колективів за те, що за покликом серця плекаєте, зберігаєте, доносите до наступних поколінь духовні надбання, примножуєте творчі досягнення та відроджуєте народні традиції.

На жаль, сьогодні ми святкуємо День культури у найскладніший час за весь період незалежності України. Рашисти нищать все українське. Вони ненавидять українську культуру. Розкрадають українські музеї, палять українські книжки, мародерять об’єкти культури. Але московська нечисть буде відповідати та заплатить за все. І ми цього дочекаємося завдяки українській армії.

Щиро дякую працівникам сфери культури, які взяли до рук зброю. Дякую справжній волонтерській армії, яка тримає свій культурний фронт.

Ми переможемо, ми відбудуємо наші мистецькі школи та театри на деокупованих територіях й українська культура буде процвітати.

Бажаю усім працівникам культури та майстрам народного мистецтва міцного здоров’я та благополуччя, нових здобутків та успіхів у творчості. Нехай кожен день життя буде мирним, радісним і сонячним, творчого натхнення і найголовнішого – Перемоги нашій рідній Україні!

 

 

З повагою

Селищний голова                                                  Світлана ОРЕЛ