Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства

  • 118

Фото без опису

Шановні трудівники сільського господарства Драбівської громади!

 

Сердечно вітаю вас з професійним святом − святом усіх селян, творців народного добробуту, опори української державності, усіх, хто зайнятий у цій нелегкій, але такій важливій сфері, що забезпечує країну продуктами харчування.

Це свято людей, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не лише професію, але й власну долю.

Всьому початок − плуг і борозна. У цих словах − загальнолюдська істина, якою підкреслено особливе значення селянської праці. А для українця село означає щось ще більше, бо уособлює цілий світ. Наші пращури, які, обробляючи землю, вважали її живою, одухотвореною, передали нам у спадок глибоку повагу до неї. Те, що йде від землі, зливається у нашій свідомості в одне ціле: краплина роси і молоді паростки пшениці, веселий струмок і колосиста нива, окраєць духмяного хліба і глечик свіжого молока, рідне слово і пісня. Усе це разом складається в малу батьківщину і виростає у Вітчизну.

Нині трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашої громади.

З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки.

Нехай цей день буде святом вашої гордості за досягнуті успіхи та нові можливості.

Хай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви - рясними, а дощі - вчасними. Добрих вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

 

З повагою

 

Селищний голова                                                     Світлана ОРЕЛ