Вітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування

  • 163

Фото без опису

Шановні  працівники та ветерани органів місцевого самоврядування,

депутати селищної ради!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Розвиток держави та наших громад неможливий без ефективної роботи органів місцевої влади.  Представляти громаду, знати проблемні місця і докладати всіх зусиль для їхнього вирішення – почесна і відповідальна місія.

Саме від вашої діяльності залежить комфортне та безпечне життя наших людей. Саме представники органів місцевого самоврядування мають бути найближчими до людей у будь-якій ситуації, першими приходити на допомогу. Під час війни ваша відповідальність збільшилося в рази. Від злагодженості та професійності місцевого керівництва сьогодні залежить не тільки рівень життя громадян, а й їхня безпека. 

Висловлюю подяку всім представникам місцевого самоврядування Драбівщини за повсякденну нелегку працю заради розвитку наших населених пунктів. Зичу терпіння, здійснення всіх задумів, невичерпної енергії, мирного неба над нашими  селами та найскорішої Перемоги над ворогом.

Щастя вам і здоров’я, добра і сімейного благополуччя, радості від світлої долі ваших дітей і онуків, здійснення задумів і планів задля загального  гаразду!

З повагою

Селищний голова                                                      Світлана ОРЕЛ