Вітання селищного голови з Різдвом Христовим

  • 143

Фото без опису

Дорога моя громадо!

Щиро вітаю Вас із Різдвом Христовим! 

Спрадавна Різдвяні свята були для українців джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри і надії. Адже Народження Сина Божого наповнює наше життя змістом, добротою та щирістю, духовністю і милосердям. А сьогодні – додає віри, що милість Господа подарує нам мирне небо та поверне до звичного буття, де не буде місця війні та темряві.

Це свято  кожного з нас пройде по – різному. Хтось зустріне його на  передовій, боронячи нас від окупантів, хтось на чужині за кордоном, хтось не у власному домі, його більше немає.  Але ми сильні і ми обов’язково  вистоїмо, і захистимо нашу землю разом!  

Нехай же різдвяні свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Нехай наші захисники якнайшвидше повернуться додому живими і здоровими. Хай в зимові холоди їх зігрівають тепло наших сердець, наше кохання і турбота. Нехай кожен, хто чекає, дочекається свою рідну людину.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя,  гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та удача!

Хай Різдв'яна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

Христос рождається! Славімо Його!

З повагою

Селищний голова                                                  Світлана ОРЕЛ