Вітаємо талановитих учнів ДШМ з перемогами у мистецьких конкурсах

  • 482

 

Фото без опису

У Вінницькому обласному художньому музеї відбулось відкриття виставки та церемонія нагородження переможців дитячого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу візуального мистецтва «Різдвяна зірка -2023».

У фестивалі взяли участь близько 300 представників художніх і мистецьких шкіл, художніх відділень музичних шкіл, шкіл естетичного виховання та інших мистецьких та загальноосвітніх закладів Вінницької, Київської, Житомирської, Полтавської Дніпропетровської та Черкаської областей.

В експозиції глядача вражає – дивовижне розмаїття жанрів, форм, технік і матеріалів творчих робіт. Юні митці створили справжню атмосферу Різдва та Нового року , завдяки фантазії та красі малюнків, вишуканих композицій, витинанок, петриківського розпису, та зображень різдвяних традицій.

Серед учасників виставки - юні художники, учні Драбівської дитячої школи мистецтв Півень Олександра, Носенко Валентина, Гавриленко Софія, Шкиря, Софія, Косенко Домініка, Пономаренко Анастасія, Запорожець Владислава, Колоскова Єва, Кошовий Сергій, та Васільєва Софія икладач Мірошник Валентина).

Перемогу у номінації «Кращий художник» здобула Запорожець Владилава.

А також, учні Драбівської ДШМ, відділення образотворчого мистецтва (викладач Перехрест Зореслава) отримали високі нагороди за участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Талановиті діти України", що проходив в      м. Київ за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Гран- прі конкурсу отримав - Криворот Артем;

І місце посіли Потапенко Анастасія, Дахно Златослава, Костяний Данило, Жолобенко Ніколь, Рубан Тетяна.

Вітаємо наших талановитих дітей та їх викладачів з перемогами.