Учні дитячої школи мистецтв здобули перемоги в конкурсах

  • 155

Вітаємо наших вихованців та керівників гуртків із зайнятими призовими  місцями у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Зимові ігри» - Київський  Державний Будинок Художньої та Технічної Творчості

Талановиті учні ДШМ здобули чергові нагороди

Віра в себе - це неймовірний потенціал, який схожий на безліч кольорових вогників. Вогник віри в себе надихає на досягнення висот.

Юні гітаристи  Драбівської дитячої школи мистецтв стали переможцями  Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Кольорові вогники» та Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Зимові ігри».

Диплом І премії отримала Чедрик Єва у конкурсі «Зимові ігри», а Мурашко Захар - посів ІІ місце у конкурс мистецтв, Кольорові вогники''.

А також мережа АЗК "WOG" спільно з Благодійним фондом"Об'єднання світових культур" вже п'ятий рік поспіль провели конкурс дитячих малюнків "Чарівна Дивокава" на тему " Моє щасливе Різдво" .

Учениця Драбівської дитячої школи мистецтв, відділу образотворчого мистецтва Лисогір Злата увійшла до числа фіналістів та отримала подарунки від спонсорів конкурсу.

Драбівська громада вітає талановитих учнів та їх викладачів із важливими досягненнями та пишається своєю творчою молоддю. Бажаємо нових творчих досягнень та перемог!