Реалізація проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти»

  • 338

 Фото без опису

18 січня 2024 року у комунальному закладі «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулася  нарада для вчителів фізичної культури щодо проведення І та  II етапів проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти».

Фото без опису

Участь у нараді взяв  представник Оргкомітету Золотоніського району, начальник відділу освіти Драбівської селищної ради,  Василь БАШТАН. Він наголосив, що  спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом. Вони проводитимуться щорічно. Гасло цих змагань – “Пліч-о-пліч. Разом переможемо”. Реєстрація на 1-й етап триває до 31 січня 2024 року на офіційному сайті Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». По завершенню 1-го етапу будуть сформовані шкільні команди освітніх закладів для подальшої участі в наступних стадіях проєкту, які є відбірковими на фінальний, 5-й етап – Всеукраїнські ігри.

Фото без опису

Учасники наради погодили графік проведення  ІІ етапу змагань.

Бажаємо організаторам успішного проведення спортивного проєкту, спортсменам-учасникам – міцного здоров’я, наполегливості, наснаги та перемог!