Продовжуємо підтримувати благоустрій в громаді

  • 339

 

 

Фото без опису

Драбівська селищна рада  і в зимовий період не припиняє підтримувати благоустрій в громаді.

23 січня працівниками з благоустрою КП Драбівське ВУЖКГ проведені роботи по наведенню санітарного стану на автобусних зупинках руху громадського транспорту та парках розташованих на території селища Драбів.

Як наслідок - зібрано купи сміття.  Постає запитання, а звідки воно взялося? Невже підкинули? Та ні, це - наша культура виховання. Ми не дбаємо про навколишнє середовище та засмічуємо все навколо себе. Чому ми навіть не задумуємося, які негативні наслідки можуть бути?

Фото без опису

Драбівська селищна рада вкотре звертається до кожного жителя та гостей   громади не бути пасивним спостерігачем як забруднюється наш край, адже благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота. В першу чергу – робота над собою, своєю свідомістю. Зробіть невелике зусилля над собою – не смітіть! 

Фото без опису

Під силу кожному зробити наступне: прибрати зрубане гілля біля подвір’я, не викидати його, де заманеться, створюючи стихійні смітники,   донести сміття до урни чи сміттєвого баку та інше. Навчайте своїх дітей  цим простим правилам. Будьте для них прикладом!

Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про своє селище та село, про чистоту й порядок в них, адже благоустрій нашої громади – спільна справа усіх її мешканців.

Закликаємо до взаєморозуміння та дотримання правил благоустрою біля своїх осель,територій закладів та громадських місць.

Зробимо громаду частиною чистої, європейської, непереможної України!

Фото без опису