Йому назавжди залишиться 26…

  • 468

 Фото без опису

 Страшні та болючі звістки надходять до Драбівської громади. Невимовний біль і смуток огортають душу.  Жорстока війна забрала ще одне  життя,  життя вірного сина України,  і добавила ще одну пекучу краплю ненависті до тих, хто прийшов на нашу землю зі зброєю в руках.

 18 січня 2024 року вірний військовій присязі під час виконання бойового завдання на Луганщині віддав своє життя  старший солдат Василида Анатолій Олександрович.

Народився і виріс Анатолій у селі Нехайки 09 липня 1997 року, закінчив школу, потім навчався та працював у місті Київ. Створив сім’ю, разом з дружиною виховували маленького синочка.  

 Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але не судилося… Страшна війна "вирвала" його з життя, забрала від нас в небесну блакить... Йому назавжди  залишиться 26…

Щирий, енергійний та усміхнений - таким він залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та шанував.  Для рідних, близьких та усіх  жителів громади він буде прикладом  мужності і відваги, Героєм, про якого пам’ятатимуть покоління.

Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині Анатолія. Хоча жодні слова розради й підтримки не здатні зменшити біль, не допоможуть втамувати їхні страждання...

Кожен житель нашої громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя. У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати  і  доземно схиляємо голови в ці останні хвилини перед світлою пам’яттю  Анатолія Олександровича.

Герої не вмирають! Вони вічно живуть в нашій пам’яті! Вічна пам'ять і слава Герою!