У Драбівській громаді знову лунає дзвін пам’яті!

  • 201

 

Фото без опису

Сьогодні, 18 лютого 2024 року, жителі Драбівської громади попрощалися зі своїм Героєм — Приходьком Сергієм Леонідовичем.

11 лютого 2024 року страшна війна без жалю забрала життя мужнього бійця, нашого земляка, який боронив українську землю від російського окупанта. Сергій Леонідович був вірний військовій присязі, з честю та гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останньої хвилини свого життя захищав Батьківщину, її суверенітет та незалежність.

Смерть Героя душевним болем відгукнулась в серці кожного, як довічна пам’ять про справжнє пекло цієї війни, у якому гине цвіт української нації.

Скорботою був сповнений цей день для всіх мешканців громади, а насамперед для рідних, близьких, друзів, які прийшли провести його в останню путь.

 Віддати шану мужньому воїну України  прийшли знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. 

 Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині  Сергія Леонідовича. Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

Кожен житель нашої громади з вдячністю схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя.   У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати  і  доземно схиляємо голови  перед його світлою пам’яттю.

Сергій Приходько нині серед Війська Господнього, охороняє рідних та Україну з Небес. Вічна пам'ять його душі!  Вічна слава його подвигу в ім'я Батьківщини!

Слава Україні!

Героям слава!