Селищний голова прозвітувала перед громадою про свою роботу

  • 324

 Фото без опису

Згідно   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» селищний голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.

Сьогодні, 23 лютого, у великій залі адміністративного приміщення Драбівської селищної ради, відбувся звіт про роботу за 2023 рік  Драбівського селищного голови Світлани Орел.

На звіт селищного голови  прибув голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, депутати Золотоніської районної ради – представники Драбівської селищної ради, а також прийшли жителі громади, депутати селищної ради, представники громадських організацій, підприємств, установ, виконавчих органів селищної ради.  

Фото без опису

Розпочався захід хвилиною мовчання в пам’ять про усіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти українського народу та покладанням квітів до меморіалу Слави загиблим землякам.

 

Фото без опису

Фото без опису

У своєму звіті Світлана Іванівна  наголосила, що у звітному році її робота як селищного голови та робота Драбівської селищної ради в цілому була зосереджена на таких пріоритетних напрямах, як  збалансоване формування бюджету громади та його наповнення, підтримка Збройних Сил України, військовослужбовців та їх родин, робота галузей та систем життєзабезпечення громади в належному стані. безпека та соціальна підтримка жителів громади і внутрішньопереміщених осіб.

Фото без опису

Вона зазначила, що обставини сьогодення змусили шукати альтернативні шляхи виходу із складних ситуацій.  Громада навчилась жити та працювати під звуки сирен, допомагати тим, кому важче, працювати кожний на своєму фронті, відповідаючи на виклики воєнного часу.

Очільниця громади також подякувала  кожному жителю громади, депутатському корпусу, членам виконавчого комітету, керівникам підприємств, установ та організацій громади  за всебічну  підтримку всіх ініціатив селищної ради на шляху до Перемоги!

Із звітом  Драбівського селищного голови можна ознайомитися на офіційному сайті Драбівської селищної ради у розділі "ЗВІТИ".