Запали свічку пам'яті нашим Героям...

  • 354

 Фото без опису

24 лютого 2024 року виповнюється два роки з початку повномасштабної, неспровокованої російської агресії проти України.

Загарбницька війна, яку росія, в порушення міжнародних норм і правил, веде проти України з 2014 року, принесла українському народові численні страждання, стала причиною загибелі сотень тисяч людей, брутального порушення прав і свобод людини на тимчасово окупованих територіях, у тому числі систематичного порушення релігійної свободи, руйнування міст і цивільної інфраструктури, спричинила найбільшу з часів Другої світової війни міграційну кризу в Європі.

Ворог планував захопити Україну за короткий час, рахуючи дні, тижні, місяці, тощо. Так вважали і поза межами України. Але, існували дві речі, які неможливо було прорахувати – по-перше, це Божа допомога Україні і, по друге, це стійкість, незламність духу українського народу, яка походить від Бога. Героїчний спротив Сил Оборони України та українського народу дозволив зупинити агресора, зруйнувати його плани і визволити значну частину території України від російської окупації.

Висловлюємо вдячність українським воїнам та підносимо молитви до Всевишнего про благословення для них у боротьбі за захист і свободу України. Підносимо молитви, щоб Бог укріпив й утішив кожну українську родину, яка постраждала від наслідків війни.

В цей день в Драбівській громаді запалили свічки та вшанували пам’ять  захисників, хто віддав своє життя за Україну.

Фото без опису