Відбувся традиційний турнір з волейболу присвячений І.Н.Степаненку

  • 317

 

 Фото без опису
З метою популяризації  волейболу, як ігрового виду спорту, залучення  різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя та патріотичного виховання молоді  24 лютого на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені двічі Героя Радянського Союзу  І.Н. Степаненка с. Нехайки проведено турніру з волейболу, присвячений двічі Герою Радянського Союзу І.Н. Степаненку, учасникам бойових дій на території інших держав воїнам-інтернаціоналістам.
Участь у волейбольному турнірі приймали 4 команд: волейбольна команда ДЮСШ Драбів, волейбольна команда "Зірка" Нехайки, "Старт" Драбове-Брятинське та волейбольна команда "Урожай" Погреби Шрамківської громади.   
На заході були присутні Драбіський селищний голова Світлана ОРЕЛ, староста села Нехайки Єгор ВИГУЛЯРНИЙ, директор Нехайківського закладу загальної середньої освіти Надія КУЗЬМЕНКО та любителі волейболу.
Саме сьогодні, 24 лютого в нашій державі розпочалася неоголошена війна. З того часу тисячі захисників  полягли на полі битви за наше мирне майбутнє та спокійне сьогодення. Тож розпочався турнір з хвилини мовчання в пам'ять про тих, хто ціною свого життя виборював незалежність та мир для нашої держави.
Спортсмени продемонстрували досить вдалу техніку володіння м`ячем, влучні та точні удари. Емоції навколо спортивного майданчика вирували на повну силу. Турнір пройшов у дружній атмосфері, сповненій спортивного суперництва. 
Переможцем турніру стала команда "Зірка" с. Нехайки; ІІ місце виборола команда "Старт" с. Драбове Барятинське; ІІІ місце посіла команда ДЮСШ Драбів;
грамотою за участь нагороджена команда "Урожай" с. Погреби. Титул «Кращого гравця» турніру здобув  Євген Точковий .
По закінченню турніру Світлана Іванівна провела церемонію нагородження переможців та призерів чемпіонату. Подякувала за любов до спорту, пропаганду здорового способу життя, побажала всім нових перемог і сильного командного духу.
Разом до Перемоги!