Відбулося перше свято для першокласників музичного відділу Драбівської дитячої школи мистецтв

  • 132

 Фото без опису

Дебют учнів першого року навчання музичного відділу Драбівської ДШМ був сповнений натхнення, чарівних мелодій, щирих вітань, теплих оплесків та щирих подяк.

Юні музиканти старанно і наполегливо готувалися до свого першого свята в стінах  школи мистецтв – Посвята в юні мистецтвознавці. За кілька місяців  навчання на музичному відділі, вони  вже опанували певні навички, звикли до вимог та розпорядку, зіткнулися з першими труднощами і не відступили, а на святковому концерті потішили своїх батьків і викладачів успішними виступами.

Прозвучали українські народні пісні та твори українських композиторів у виконанні учнів по класу сольного співу -  викладачі Кириченко Галина Сергіївна, Кукса Ігор Олексійович; учнів по класу гітари – викладачі Матієнко Наталія Василівна, Дерновий Сергій Іванович; учнів по класу фортепіано – викладач Видовська Юлія Іванівна; учнів по класу духових та ударних інструментів – викладач Матюшенко Мирослава Каренівна.

Директор школи мистецтв Галина Сергіївна Кириченко звернулася  з побажаннями мирного майбутнього, творчого натхнення, наснаги і витримки винуватцям події та їхнім батькам,  які віднині всі разом стали частиною нашої мистецької родини.

На завершення свята викладачі вручили своїм учням   Посвідчення Юного мистецтвознавця з побажаннями  не зупинятися на досягнутому і бути гідними нащадками талановитого українського народу.