З нагоди свята, Міжнародного жіночого дня, в громаді відбувся благодійний концерт «І незламний дух, і велика сила… Жінка-українка, мати Берегиня!»

  • 724

Фото без опису   

   З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою.

   Говорити про жінок можна безкінечно. Своєю мудрістю ви обминаєте гострі кути, терплячістю – зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці – будуєте майбутнє.

  З нагоди свята, Міжнародного жіночого дня, в громаді відбувся благодійний концерт «І незламний дух, і велика сила… Жінка-українка, мати Берегиня!»  на якому вшановували найкращу половину людства - жінок, мам, бабусь, сестер, жінок-захисниць.

     Привітала жінок із прекрасним весняним святом селищний голова Світлана Орел.

   Справжнім сюрпризом стало відео-вітання від Захисників нашої держави. З теплими словами привітань до жінок звернулися наші земляки, які сьогодні тримають наші кордони, лікують, забезпечують спокій та мир для нас з вами.

   Гарний настрій дарували глядачам творчі колективи Драбівської громади.   Чуттєві, ритмічні та запальні танці присутнім представили учасники Зразкового ансамблю танцю “ДивоцвітДрабівської  ДМШ, танцювальний колектив “Нове поколінняЦентру дитячої і юнацької творчості.

    Під час заходу для потреб Збройних Сил України було зібрано близько 10 тисяч гривень.