РОЗПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА НМТ

  • 95

Фото без опису

        З 14 березня до 11 квітня усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські програми, мають змогу зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) 2024 року.

НМТ — це вступний іспит до закладів вищої освіти України  Він, як і в попередні два роки, проходитиме у вигляді комп’ютерного онлайн-тестування.

Наказом МОН України від 01.03.2024 №254 затверджено Порядок реєстрації осіб для участі в 2024 році в НМТ.

Для реєстрації  потрібно скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на сайті Українського центру оцінювання якості освіти :

https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi-na-nmt/

          Створення персонального кабінету— перший крок під час реєстрації на НМТ.

Для успішної реєстрації варто дотримуватися інструкцій сервісу та послідовно виконувати в персональному кабінеті такі кроки: увести особисті  дані, підтвердити їх шляхом завантаження реєстраційних документів і надіслати все це на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши на відповідну кнопку в сервісі.

         Обов’язковим етапом реєстрації є позначення в сервісі в запропонованому переліку навчального предмета на вибір та населеного пункту в Україні, де плануєте перебувати в дні проведення іспиту, чи населеного пункту за кордоном, де бажаєте  пройти НМТ. 

     За потреби внести зміни до реєстраційних даних  можна до 15 квітня.