Відбувся турнір з міні-футболу пам’яті Захисника України Сергія Шестака

  • 260

Фото без опису

17 березня в спортивному комплексі  ЦКіД селища Драбів пройшов  турнір з міні-футболу пам’яті Захисника України  Сергія Шестака, який віддав своє життя, захищаючи Україну та мирне майбутнє кожного українця. Турнір організований за підтримки Федерації  футболу Золотоніського району.

Учасниками турніру були 6 команд: МФК Хлопотов Драбів, "Профіспорт" м. Золотоноша, ФК «Зеніт» м. Золотоноша, ФК «Черкаські козаки» м. Черкаси, ФК «Лідер» с. Драбове-Барятинське та команда «Єдність» Чернігівської області.

На турнірі були присутні секретар селищної ради Олександр Мірошник, голова Федерації футболу Золотоніського району Віктор Ластівка та родичі  загиблого воїна брат Володимир,  дружина Олеся з  донькою Міланою та побратими.

Розпочався турнір біля меморіалу пам”яті полеглим героям. Присутні згадали кожного Героя  хвилиною мовчання та поклали квіти  до портретів захисників в знак глибокої шани і вдячності.

З вітальним словом до учасників звернувся Олександр Мірошник, який побажав усім міцного здоров’я, миру та перемоги. І хоча будь-які змагання формально мають переможців, у цьому турнірі важливе не це. Найважливіше, що завдяки кожному учаснику і кожному глядачу зберігається пам’ять про нашого Героя.  

Розпочала гру донька загиблого героя Мілана, яка була постійною вболівальницею на  футбольних турнірах за участі її тата. Упродовж турніру гравці кожної з команд демонстрували енергію та завзяття, злагодженість та бажання перемогти.

За результатами турніру почесне перше місце виборола ФК «Черкаські козаки». Друге місце посіла команда «Лідер» с. Драбове-Барятинське, третє - команда «Єдність» з Чернігівської області.

По завершенню турніру дружина загиблого Сергія Шестака Олеся подякував організаторам за те, що проводять пам”ятні турніри, що не забувають про  Героїв, зокрема про Сергія, за постійну підтримку її родини, а футболістам за прекрасну гру.

Ми повинні постійно пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Слава і шана українським Героям та вічна пам’ять воїнам, які загинули, боронячи незалежність та майбутнє України!!!