Про підсумки участі загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів освіти Черкаської області в обласному етапі Всеукраїнської акції «Кролик»

  • 121

Фото без опису

Про підсумки участі загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів освіти Черкаської області в обласному етапі Всеукраїнської акції «Кролик»

   В умовах нових форм господарювання у тваринництві все більше уваги стало приділятися фермерським господарствам. Кролівництво – саме та галузь, розвиток якої є перспективним насамперед для фермерських, приватних та навчальних господарств. Саме з метою стимуляції діяльності позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів в галузі тваринництва, зокрема, кролівництва, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді започаткував Всеукраїнську акцію «Кролик».

Акція проводиться з метою надання учням теоретичних знань з питань біології кролів, технології їх годівлі, систем утримання, методів розведення, а також ознайомлення з основами економіки та підготовка підростаючого покоління до роботи в умовах нових форм ринкових відносин до самостійного ведення господарства.

На обласний етап конкурсу були представлені роботи з м. Черкаси, Драбівської селищної ради, Вільшанської селищної ради, Тальнівської міської ради.

Приємно відмітити, що діти Драбівської громади отримали призові місця, а саме:

І МІСЦЕ -

- Лисаченко Владислава, вихованка гуртка «Любителі природи»

Центру розвитку дитини Драбівської селищної ради (керівник: Осадча

Оксана Миколаївна, керівник гуртка).

- Пилипенко Анна, учениця 2-А класу Драбівського ліцею

Драбівської селищної ради (керівник: Осадча Оксана Миколаївна, вчитель

біології).

 Вітаємо переможців та їх керівника з отриманою перемогою, бажаємо успіхів у подальших конкурсах!