ЗАПРОШУЄМО НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

  • 146

Військова служба за контрактом у Збройних Силах України

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України віком від 18 -ти років (верхній віковий рівень скасовано).

Громадян, які виявлять бажання проходити військову службу за контрактом, прошу звертатися в другий відділ Золотоніського РТЦК та СП за адресою:

с-ще.Драбів вул.Молодіжна, 1, телефон: 0674906483 (О.Келеберда), 0976002820 (В.Мазур).

Громадяни, які мають паспорт громадянина для виїзду за кордон, підлягають оформленню в першу чергу.

Для відбору кращих кандидатів, старостам сіл, працівникам відповідальним за ведення військового-облікової роботи сільських (селищних) рад пропоную звертати увагу в роботі з призовною молоддю та військовозобов’язаними на аспекти соціально-правового захисту військовослужбовців, перспективи кар’єрного росту та переваги військової служби за контрактом.

Відбір кандидатів проводиться із числа призовників (віком від 18 років), а також, військовозобов’язаних та жінок, з рівнем освіти не нижче базової загальної середньої, які позитивно характеризуються за місцем проживання.

До агітаційних заходів пропоную залучити працівників органів місцевого самоврядування, представників депутатського корпусу та патріотично налаштованих громадських організацій.

Рекомендую звертатися до другого відділу Золотоніського РТЦК та СП для оформлення особової справи кандидата на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України!

В разі необхідності, кандидати можуть надавати пропозиції про бажання проходити військову службу у вибраних ними військових частинах. Для цього необхідно пройти співбесіду з кадровим органом такої військової частини та отримати рекомендаційний лист, який надати в РТЦК.

Особи, які мають досвід військової служби, можуть бути відправлені, безпосередньо, до військових частин без підготовки в навчальних центрах.

 

Офіцер відділення рекрутингу та комплектування

другого відділу Золотоніського РТЦК та СП

старший лейтенант                                              О.Келеберда