Відбувся турнір з волейболу серед ветеранів

  • 191

Фото без опису

ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

30 березня 2024 року в спортивному комплексі Центру культури і дозвілля відбувся турнір з волейболу серед ветеранів на призи ПП "Олімп", директор Епремян Е.Г.
На захід завітали селищний голова Світлана ОРЕЛ, депутат обланної ради Григорій ПЛІЧКО та директор ПП"Олімп" Едуард ЕПРЕМЯН.
 На волейбольному майданчику зустрілися чотири команди-учасниці «АЛЬТАЇР» Драбів, «АЗОТ» Черкаси,  "АЛЬЯНС" Чорнобай та «ЛУБНИ» м.  Лубни.
 З вітальним словом до усіх присутніх звернулася селищний голова Світлана ОРЕЛ, яка відмітила, що в громаді велика увага приділяється розвитку ігрових видів спорту, зокрема волейболу та побажала учасникам змагань успіхів та високих спортивних досягнень.
На початку змагань присутні вшанували пам'ять про захисників України, які загинули захищаючи територіальну цілісність держави, хвилиною мовчання.
 Після урочистого відкриття турніру, команди мірялись силами у цікавих запеклих поєдинках. 
 За результатами змагань перемогу здобула ветеранська команда "Азот"  Черкаси,  команда "Альтаїр" Драбів, посіла почесне друге місце. Третіми стали волейболісти команди"Альянс" Чорнобай, четвете місце у волейбольної команди з міста Лубни.
Кращим гравцем турніру визнано Соболь Марину;
Кращі гравці команд - Прасов Анатолій "АЛЬТАЇР", Дрига Іван "АЛЬЯНС", Холоша Анна "ЛУБНИ" та Максим Кричененко "АЗОТ".
 Усі переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а найголовніше всі учасники турніру отримали багато позитивних емоцій та демонстрували прекрасну гру.