На території закладу освіти посадили алею фруктових дерев

  • 119

 Фото без опису

Сьогодні у Закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с. Михайлівка  Драбівської селищної ради посадили алею фруктових дерев.

Разом з учнями та педагогічним колективом закладу  до роботи долучилися: селищний голова Світлана ОРЕЛ, директор регіону Південний ТОВ «Баришівська зернова компанія» Роман ШПАК та начальник відділу освіти Василь БАШТАН.

Саджанці дерев придбано за кошти ТОВ «Баришівська зернова компанія». У майбутньому школярів буде забезпечено смачними та корисними фруктами, соками, варенням.

По закінченню роботи селищний голова передала 10 ноутбуків ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Михайлівка, придбаних за співпраці з Міжнародним благодійним фондом «Руки друзів». Використання цих технічних засобів забезпечить інтерактивний доступ користувачів до інформаційних ресурсів, адже технічний прогрес у сучасному світі не стоїть на місці.

Фото без опису

 Світлана Іванівна вручила Подяку Драбівського селищного голови директору регіону Південний ТОВ «Баришівська зернова компанія» Роману ШПАКУ за тісну співпрацю, розуміння і дієву підтримку у вирішенні багатьох важливих питань Драбівської територіальної громади.

Фото без опису

 Тож тримаймо стрій і разом до ПЕРЕМОГИ!