Її величність книга!

  • 70

 Фото без опису

Міжнародний день дитячої книги відзначався в Україні 2 квітня.

Цей день привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книги в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незвіданий світ, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості. Навіть у вік інформаційних технологій ніщо не може зрівнятись з її впливом на людину.

Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги, що проходить щорічно у дні весняних шкільних канікул, розпочався в бібліотеках Драбівської громади з пізнавальної екскурсії "Подорожуємо книжковими полицями" та презентації надзвичайно актуальної в реаліях воєнного часу виставки молодіжних книжкових новинок "Читай українське! Наближай Перемогу!"

Шанувальникам прекрасного слова було запропоновано краєзнавчий круїз "Літературні скарби Драбівщини", що познайомив юних з талановитими літераторами рідного краю.

Година корисної інформації "Вітрила книг дарують нам знання" та виставка періодики «Журнальна карусель запрошує» збагатили учнів новими враженнями і відкриттями, допомогли вибрати книги для читання.

Запрошуємо до бібліотеки, пропонуємо великий обсяг захоплюючої інформації, цікаве дозвілля.