До уваги жителів селища Драбів!

  • 598

До уваги батьків та дітей – Ліцей "Школа екстернів"

 

Чудова драбівська традиція щороку навесні чепурити свої домоволодіння. Працьовиті громадяни обрізають дерева, згрібають листя, викидають старі речі, пластикові пляшки, аби тільки  любуватися чистим подвір’ям та весняними квітами.

Це чудово! Але майже о цій порі на узбіччях вулиць, лісопарках, кладовищах нашої громади утворюються стихійні сміттєзвалища.

Упродовж тижня, що минає, спеціалістами відділу земельних відносин та екології виконавчого апарату Драбівської селищної ради проведено обстеження та виявленні численні стихійні сміттєзвалища.

Зокрема в об’єкті  природно-заповідного фонду  Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення “Драбівський парк” (далі -парк “Пролісок”) в с-щі Драбів по вулиці Садова.

Вражають масштаби територій, зайнятих сміттєзвалищами та склад відходів.

За ініціативи Драбівської  селищної ради  05.04.2024 об 1100 відбудеться прибирання території парку “Пролісок” за участі КП  Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства,  працівників бюджетних установ Драбівської селищної ради.

 

Наполегливо запрошуємо жителів прилеглих вулиць Садова, Миру, Олександра Поповича (Горького), Благовісна, провулку Садовий, та інших небайдужих громадян, приєднатися до прибирання території парку.

 

НАГАДУЄМО!

Відповідальність за порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду та за порушення вимог щодо поводження з відходами, штраф згідно  статей 82, 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення до 1360 грн.