Відбувся турнір з дзюдо на призи Драбівської селищної ради

  • 290

Відбувся турнір  з боротьби дзюдо  на призи Драбівської селищної ради

Фото без опису

Сьогодні, на базі спортивного комплексу Центру культури і дозвілля Драбівської селищної ради  пройшов турнір  з боротьби дзюдо  на призи Драбівської селищної ради, присвячений Збройним Силам України  серед юнаків і дівчат 2007-2008, 2009 -2010, 2011-2012 років народження.
За звання кращих боролися близько 100 спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл селищ  Драбів, Чорнобай та Згурівка,  міст Черкаси, Корсунь- Шевченківський, Яготин, Лохвиця Полтавської області та села Сагунівка Черкаського району. 
Почесним гостем на заході була Драбівський селищний голова Світлана ОРЕЛ, яка привітала спортсменів та побажала їм спортивного азарту, наполегливості та наснаги на шляху до  перемоги, адже Золоті медалі зроблені не із золота - вони зроблені з поту, рішучості і рідкісного сплаву, який називається силою волі! Тож вперед до Перемоги!
Приємним сюрпризом від керівництва  ДЮСШ «Слов’яни», вихованців та їх батьків стало привітання та вручення Подяк: за підтримку, популяризацію та розвиток боротьби дзюдо в Драбівській громаді врученоПодяку селищному голові Світлані ОРЕЛ, а також за фото та відеофіксацію найважливіших моментів змагать та формування позитивного ставлення до спортивного життя  Подякою відзначено Сергія ХЛОПОТОВА.
Перед початком поєдинків присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв-захисників, які мужньо захищали нашу державу.
За підсумками змагань дзюдоїсти ДЮСШ «Слов’яни» достойно представили Драбівську громаду та посіли наступні місця:
ІІІ місце – Заречіна П., Бахміт В., Конюшенко М., Низенко А., Кравченко С., Решетун А, Цюра В. - (тренери Петренко Т.П., Моісєєв В.В., СтьопочкінаО.М.);
ІІ місце Перепелиця О., Тимошенко А., Заречіна Н., Ситник Ю., Савоцький А., Рошко Б.,  Кравченко С., Бойко Д. - (тренери Петренко Т.П., Моісєєв В.В., Стьопочкіна О.М.).
Чемпіонами турніру стали – Потіс В., Литовченко В., Ємельяненко, Десятник К., Ясько І., Комар Д., Шурубура В., Трутненко В., Галаган І., Перепелиця Р.  
Вітаємо переможців змагань. Ви достойно боролися і довели, що кращі і гідні перемог. Бажаємо рухатися вперед і підкорювати нові п’єдестали. Досягати найкращих результатів і бути лідерами. Дякуємо тренерам за роботу і настанови, які ви вклали в кожного вихованця. Їх досягнення – це результат вашого наполегливої праці. Здібних вам учнів і багаторазових перемог.