Наш обов’язок піклуватися про здоров’я та психологічний стан родин військовослужбовців

  • 162

 

Фото без опису

Коли в родині є військовослужбовець, це впливає на всіх. Близькі військовослужбовців не сплять в окопах, не відбивають атаки ворожої артилерії й не вивозять поранених з поля бою. Проте щодня вони перебувають під тиском обставин, тривоги, переживань, безсилля, напруженості, побутових невирішених питань, адже їх найрідніша людина просто зараз перебуває під обстрілами. Тож насправді нині сотні тисяч жінок, матерів   переживають без перебільшення один із найважчих періодів у своєму житті.

Фото без опису​​​​​​

Що може допомогти їм у цей час? Взаємопідтримка, співпереживання, спілкування у дружньому колі, надійна рука психолога, що направить й допоможе знайти свою «ниточку життя».

17 квітня в приміщенні Центру громадських організації Драбівської селищної ради відбулася зустріч дружин та матерів наших захисників військовослужбовців громади із кризовим психологом – відомим  фахівцем на теренах області і України, представником від громадської організації «Десяте квітня», Наталією Мисан.

Фото без опису

Під час зустрічі психологиня створила невимушену атмосферу довіри та відкритості. Надала корисну інформацію та навички по роботі зі стресом і тривогою, які варто використовувати у повсякденному житті.

Фото без опису

В свою чергу учасниці дізналися про те, як покращити емоційний стан, навчалися підвищувати стійкість та опановували вміння, як по новому вибудовувати сімейні стосунки після повернення військовослужбовців до родини.