Проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

  • 135

 

 Фото без опису

 

Основним із пріоритетів діяльності служби у справах дітей є захищати права, здоров'я і життя кожної дитини. Зокрема концентруємо увагу на захисті дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

23 квітня 2024 року з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, працівниками служби у справах дітей Драбівської селищної спільно з поліцейським офіцером громади було проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» у селах Левченки, Тополі, Михайлівка та в селищі Драбів. У ході проведення рейду здійснено обстеження побутових умов проживання 6 сімей, в яких виховується 11 дітей. 

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками було проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей, попередження насилля в сім’ї та наголошено про відповідальність, передбачену чинним законодавством за неналежне виконання батьківських обов’язків.