Вітання селищного голови з Великоднем!

  • 126

                                           Фото без опису

                                 Дорога моя громадо!

У ці урочисті святкові дні сердечно вітаю кожного з вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою!

Сьогодні наші серця як ніколи сповнені віри! Віри у те, що наша країна неодмінно Переможе і більше ніколи не знатиме, що таке війна,  що таке тривоги та вибухи,  що таке біль втрати. 

Сьогодні наші душі як ніколи сповнені молитви.  Молитви за наших Захисників та Захисниць, синів та дочок України, які на передовій, на полі бою виборюють свободу, незалежність, майбутнє. 

Я щиро бажаю, аби якнайшвидше настав той день, коли всі українські родини знову будуть разом, коли ті, хто був змушений покинути домівку повернуться, коли наші захисники будуть поруч із рідними на нашій переможній землі від Карпат до Чорного моря, а наша велика Українська родина буде єдиною, сильною і незламною. 

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!

У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб ваше життя було чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.  Сердечно зичу здоров’я кожному з вас, благодаті, й світлої Великодньої радості, здійснення найзаповітніших мрій!

                                   Зі святом! Христос Воскрес!

З повагою

Селищний голова                                               Світлана ОРЕЛ