Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 174

 Фото без опису

 

Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

 

Сьогодні, 9 травня,  під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Зореслава Рудченка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

На початку своєї роботи  всі учасники засідання вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх героїв, які віддали свої життя за Україну.

Фото без опису

Одним із ключових питань виконкому було питання Про забезпечення пожежної, технічної безпеки та цивільного захисту в закладах освіти громади, яке представив Василь Баштан, начальник відділу освіти селищної ради.

Фото без опису

Заслухавши інформацію   головного спеціаліста сектору культури, молоді та спорту селищної ради Вікторії Погорілої, члени виконкому   затвердили заходи з реалізації державної політики щодо запобігання та протидії домашньому насильству на території громади

Члени виконавчого комітету прийняли низку рішень, що стосувалися  вирішення питань комунальної власності та житлово-комунального господарства, питань, пов’язаних із соціальним захистом неповнолітніх жителів громади.

Враховуючи складний енергетичний стан в державі, члени виконавчого комітету прийняли рішення про тимчасове призупинення вуличного освітлення в населених пунктах громади.

В ході засідання було розглянуто ряд інших питань та підтримано їх.

Фото без опису

 
Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.