Зворушливо, до сліз, щиро та з любов’ю вітали у Драбівській громаді матерів зі святом

  • 200

 

Фото без опису

 

У Драбівському Центрі культури і дозвілля 10 травня відбувся особливий літературно-мистецький захід «Не журися, я з тобою», на який запросили матерів загиблих воїнів Драбівської громади. Зал стоячи дякував мамам, котрі виховали Героїв, які віддали життя, захищаючи рідну землю, і якими гордиться Україна й увесь світ. 

За кожним подвигом героя стоїть його мама – водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, віддавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Для цих мам кожен день після смерті сина не такий, як колись. Дуже важливо підтримати їх добрим словом і зігріти їхні серця своєю небайдужістю показати їм, що вони не самотні у цьому світі – їх шанують, підтримують і цікавляться їхнім життям.

З вітальним словом до присутніх жінок звернулась селищний голова Світлана ОРЕЛ. Особливі слова шани та подяки Світлана Іванівна адресувала матерям полеглих воїнів. «Ваші діти віддали найцінніше - своє життя заради нас з Вами та майбутнього цієї країни. Низький уклін Вам за це. Сьогодні серце українських матерів крається і болить нестерпно від усього того горя, яке принесла війна на нашу землю. Вони щодня моляться і просять у Всевишнього миру нашій Україні та захисту для її дітей. Найсердечніші вітання Вам, дорогі мами. Зичу здоров'я, терпіння, Божої підтримки та благословення», - побажала голова. На згадку про синів учні Драбівського ліцею виготовили та вручили мамам символічні пташки  та квіти.

Також під час заходу Світлана Орел вручила Сергієнко Валентині Костянтинівні відзнаку "Орден МАТЕРІ БІЙЦЯ" та подякувала за сина Героя.

Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх загиблих захисників України та поклали квіти до меморіалу пам’яті.

Програма заходу була зіткана із щемних художніх номерів, наповнена світлом і теплом, словами вдячності і любові для найдорожчої людини на землі.

Фото без опису