Вітання селищного голови з Міжнародним днем музеїв!

  • 551

Фото без опису

Заведено вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини, і з цим важко не погодитись. Наш край володіє безцінними музейними колекціями – історичними, художніми, мистецькими. Це національна скарбниця, яка повинна бути доступна всім. І саме працівники музеїв Драбівької громади щоденно відкривають це багатство людям.

Ми високо цінуємо ваші щоденні творчі зусилля, спрямовані на дбайливе збереження та популяризацію самобутнього спадку рідного народу. Музеї є безцінними джерелами пізнання, які освячують наше долучення до культурно-історичних цінностей і духовних реліквій.

Сьогодні перед працівниками музеїв стоїть непросте завдання: адаптувати музей для потреб сучасного відвідувача, збільшити його присутність в інтелектуальному, культурному та інформаційному просторах. Саме для цього вкрай необхідне максимальне впровадження новітніх технологій у роботі музеїв. Переконана, що спільними зусиллями посприяємо подальшому розвитку музейної справи в нашій громаді, щоб вона йшла у ногу з часом.

Вірю, що самовіддана праця музейних працівників – вірних служителів – часу і надалі вирізнятиметься високим професіоналізмом, подвижництвом, сприятиме примноженню нетлінних духовних надбань.

Зичимо всім музейним працівникам успіхів у трудовій діяльності, поповнень музейних зібрань, розширення наукових та професійних доробок, здоров’я вам, щастя і наснаги!

 

З повагою,

селищний голова                                                                       Світлана ОРЕЛ