Вітаємо Народний аматорський фольклорно - автентичний колектив "РОДОВІД" з перемогою в обласному конкурсі «Над Чумгак-рікою»

  • 91

 Фото без опису

З 29 квітня по 6 травня цього року проходив обласний конкурс протяжної пісні «Над Чумгак-рікою» в рамках Мандрівного фольклорного фестивалю «УЗВАР-фест», який згідно плану охорони елементу НКС «Протяжні пісні села Кантакузівки Шрамківської ТГ Золотоніського району Черкаської області» проводиться в друге. Драбівську громаду на конкурсі гідно представляв Народний аматорський фольклорно - автентичний колектив "РОДОВІД" Білоусівського сільського будинку культури №1 та за результатами отримав диплом І – ступеня.

15 червня в Кантакузівському сільському будинку культури відбувся Гала – концерт переможців обласного конкурсу протяжної пісні "Над Чумгак рікою", де колективу вручили нагороду та сертифікат на отримання грошової премії у розмірі 2000 гривень.

Вітаємо Народний аматорський фольклорно-автентичний колектив "РОДОВІД" та їх керівника, Ткаченко В.М. з перемогою. Бажаємо подальших творчих здобутків та перемог.

Фото без опису