30 червня - 5–та річниця створення Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади

  • 312

Фото без опису

Шановні жителі

Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади!

30 червня ми  відзначаємо  5–ту річницю створення Драбівської селищної об’єднаної територіальної громади.

З цієї нагоди, від  виконавчого комітету селищної ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто,  вітаю всіх з цією подією!

Нам випало разом стати на новий етап розвитку не тільки нашого краю, але й України - пять років тому ми, повіривши в свої сили, і сповна довірившись один одному, об’єдналися у велику єдину територіальну громаду.

Одинадцять  рад, мов ланцюжки, стали складовою однієї сім’ї. Для всіх – єдині правила і закони, радощі, прикрощі, здобутки, свята. Всім – порівну. Як буханець хліба – на всіх.

Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша Драбівська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У життєдіяльності  кожного з вісімнадцяти населених пунктів нашої громади багато яскравих сторінок з якими пов’язані імена відомих людей у різних сферах діяльності. Разом ми дбаємо про  соціально – економічний та культурний розвиток, про  благоустрій,  дбаємо про те, щоб будинки  були затишними, двори - доглянутими, вулиці – зеленими та квітучими.

Дякую всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю також молодь громади, яка буде визначати її  долю  в майбутньому. Дуже хочеться бачити молоде покоління здоровим,  цілеспрямованим, перспективним, з активною життєвою позицією.

У цей день  хочу щиро  подякувати  усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи  Драбівській  громаді сили для розвитку; депутатам, які відстоюють інтереси своїх виборців у раді, розсудливо і мудро приймають рішення та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем життєдіяльності громади;  працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

Нехай нас завжди об'єднує любов до рідного краю, небайдужість до його добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати  особисті   думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Тож, з нагоди  5-ї річниці з Дня утворення Драбівської громади, від усієї душі вітаю всіх мешканців та гостей нашої громади та бажаю спокою, злагоди, добробуту.  Нехай у кожну домівку повернуться ті, хто вимушений бути далеко від неї, нехай збуваються всі заповітні мрії та наша спільна мрія – якнайшвидший мир у нашій Україні.  

Нехай  процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

Безмежної любові до свого краю, села та селища! Нехай добробут буде в кожній родині і запашний хліб на столі! Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління і нові імена - гордість нашого краю.

Тримаймося разом! І будемо сильні!

З повагою

Селищний голова                                                     Світлана ОРЕЛ