У Драбівській громаді знову лунає дзвін пам’яті!

  • 164

     Фото без опису

        Сьогодні, 06 серпня, жителі Драбівської громади попрощалися з Героєм, жителем м.Торецьк, Тарутіним Михайлом Володимировичем.

         Народився Михайло в місті Торецьк Донецької області. Там же навчався, працював, створив сім’ю. Разом з дружиною виховували двох донечок.

         Ще до повномасштабного вторгнення росії, у 2021 році був мобілізований до лав Збройних Сил України та боронив рідну землю на сході.

         Свій останній бій Михайло Тарутін прийняв 14 березня 2022 року поблизу міста Волноваха, що на Донеччині.

            Михайлу навічно залишилося 39 років...

         Майже два з половиною роки тривав його шлях додому. Воїн востаннє і назавжди повернувся на рідну українську землю.

         Сім’я Михайла, тікаючи від жахіття війни, знайшла свій прихисток у нашій громаді як внутрішньо переміщені особи.

         Смерть Героя душевним болем відгукнулась в серці кожного жителя нашої громади, як довічна пам’ять про справжнє пекло цієї війни, у якому гине цвіт української нації.

         Скорботою був сповнений цей день для мешканців громади, які прийшли провести Михайла в останню путь.  Обабіч дороги, якою вирушив на місце вічного спочинку військовий, жителі громади утворили «живий коридор» пам’яті, устеляючи дорогу квітами.  Прощалися з Героєм з усіма військовими почестями під Державний гімн та залпи трикратного салюту почесної варти у селищі Драбів.

          Драбівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині  Михайла Тарутіна.  Хоча жодні слова розради й підтримки не допоможуть втамувати їхній біль та страждання...

          Смерть наших Героїв  – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, усієї країни. Справжні патріоти, вірні побратими та захисники. Такими вони назавжди залишаться у нашій пам’яті, а їх імена навіки будуть взірцем мужності, незламності та патріотизму.

         Спочивай з миром, воїне!

         Вічна пам’ять і Слава Героям!

            Слава Україні!