Повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту містобудівної документації

  • 162

Оголошення про громадське обговорення | Знам'янська міська територіальна  громада Кропивницький район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ 

про проведення громадського обговорення проєкту містобудівної документації  «Детальний  план  території   в межах  селища Драбів в районі вулиці Паркова орієнтовною площею 2,0 га для розміщення та будівництва установки зберігання електричної енергії»

    Виконавчий комітет Драбівської селищної ради повідомляє про початок громадського обговорення проєкту містобудівної документації «Детальний  план  території   в межах  селища Драбів в районі вулиці Паркова орієнтовною площею 2,0 га для розміщення та будівництва установки зберігання електричної енергії».

Мета проєкту – визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно державних будівельних норм, визначення параметрів забудови, встановлення червоних ліній і ліній забудови. Під час розроблення містобудівної документації було враховано чинні на території України державні норми, правила, стандарти. Детальний план території  складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі.

Замовником проєкту містобудівної документації є Виконавчий комітет Драбівської селищної ради, розробником – ФОП Чеберяк Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора Серія АА № 002714, підстава для розроблення містобудівної документації є рішення Драбівської селищної ради від 24.05.2024 № 41-16/VIII.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту містобудівної документації можна ознайомитися у відділі комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради за адресою: с-ще Драбів, вул. Центральна, 69, приміщення Будинку рад, каб. 210.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради, тел. 30-6-90.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі  відділом комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради за адресою: с-ще Драбів, вул. Центральна, 69, приміщення Будинку рад, каб. 210, тел. 30-6-90 або за допомогою електронної пошти: drabiv_km@ukr.net.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 19 серпня по 20 вересня 2024 року. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 21 вересня 2024 року о 11:00 у малій залі Будинку рад за адресою: с-ще Драбів, вул. Центральна, 69.