Вітання селищного голови з Днем фізичної культури і спорту

  • 43

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ 🥊🏓 – це свято, яке уособлює велич сили  духу, 🤼‍♂️🏋️‍♀️ мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав  прихильників здорового способу життя, сприяє його ...

 Шановна спільнота прихильників здорового способу життя!

У другу суботу вересня в Україні традиційно відзначається День фізичної культури і спорту – головне свято для спортсменів, тренерів, фахівців спортивної сфери, усіх прихильників здорового способу життя.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, тому що спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю, а це особливо важливо у сьогоднішній час, коли ми захищаємо рідну землю від російської агресії.

Наша громада завжди славилася видатними спортсменами. Активний розвиток спорту демонструє наша громада й сьогодні: це засвідчують чисельні перемоги й здобутки наших спортсменів на різних змаганнях та турнірах.

Нині в дитячо-юнацькій спортивній школі «Слов’яни» навчається 4 кандитама в майстри спорту та 3 майстра спорту з боротьби дзюдо. На належному рівні громаду представляють і юні футболісти та волейболісти  спортивної школи. Футбольна команда «Славутич» є постійним учасником та призером районних та обласних футбольних турнірів та чемпіонатів.

Висловлюю велику вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Тож у цей день щиро бажаю усім Вам богатирського здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, жаги до перемоги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання нашої громади та України!

Зі святом вас, дорогі друзі! Нехай завжди і в усьому Вас чекають великі перемоги!

З повагою

Селищний голова                           Світлана ОРЕЛ